Първоначално публикувано от MUROMAN
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
отиде ми оргиналния тас
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеАбе не знам полудях ли ама колата наистина има защо да е автомобил на 2009 , нищо че е Опел .
Ама ми се струва че 159 JTDm ще е по приятно за каране или ?Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеНесъм го карал , само седях малко в него , но много ми допадна !
Ама ми се струва че 159 JTDm ще е по приятно за каране или ?
Ама омазахме темата на колета де , закоето моля да ме извиниНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеНа мене лично ми допадна 190 коня комонреил (автоматик ) повече отколкото JTDm -a 150 коня и турбо бензина на МиТ(к)0 . Ако се намери един будала да ми даде 60 000 лв да видиш как забравям за предразсъдъци че било Опел ..
Ама омазахме темата на колета де , закоето моля да ме извини
КРАЙLast edited by icedoc; d.m.y г., 18:58.Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеНе се ли бъркаш за JTDm - 150 ??? = 200
КРАЙНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеfftopic
Търся спонсор .
Дето се вика : Прости ми отче съгреших и имах нечисти помисли .
Но след като карах тест драив на Opel Insignia определено бих сменил марката ако можех да си го позволя финансово . За сравнение карах и Алфа 159 а после и МиТо но никое от тях не ме грабна така както Инсигниа-таПървоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеНа мене лично ми допадна 190 коня комонреил (автоматик ) повече отколкото JTDm -a 150 коня и турбо бензина на МиТ(к)0 . Ако се намери един будала да ми даде 60 000 лв да видиш как забравям за предразсъдъци че било Опел ..
Ама омазахме темата на колета де , закоето моля да ме извини
Че ше напраи некоя щуротия...Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment